Dendermondsesteenweg 29  ♦  9270 Kalken
Tel: +32 (0)474 30 85 84  ♦  info@dekrachtbron.be

duomassage

DUO MASSAGE


Ook als koppel kan u op hetzelfde moment bij mij terecht. Met de hulp van mijn collega Danny kan u inschrijven voor een relaxerende duo massage. Tijdens een duo massage kan u met uw partner, vriend of vriendin, zoon of dochter, eens heerlijk samen ontstressen.

Tijdens een duo massage van 60 min (90 euro per koppel) of 90 min (120 euro per koppel) worden jullie samen in dezelfde ruimte gemasseerd. Het omvat een volledige lichaamsmassage (rug, benen, voeten, nek, schouders, buik, armen, handen en hoofd) afgestemd op jullie individuele noden.

Gebruik onze cadeaubon om uw partner en uzelf een aangenaam geschenk aan te bieden voor een huwelijksverjaardag, om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur of gewoon uit sympathie.Massage cadeaubon

Via een MASSAGE CADEAUBON schenkt u vrienden of familie een heerlijk moment van ontspanning.


Massagecursus voor partners


Lijkt het leuk om als koppel zelf de handen uit de massagemouwen te steken, verras uw partner dan met onze workshop partnermassage. U kan dan gedurende 2 uur onder professionele begeleiding en in privévorm de basistechnieken van massage leren. De cursus kost 115 euro per koppel. Praktisch gezien zijn er 2 mogelijkheden:

  • U leert elk 1 uur, met de andere als oefenpartner, de massagetechnieken of
  • Eén van beiden masseert 2 uur met de andere als oefenpartner.

koppelmassage Wetteren
terug naar boven