Dendermondsesteenweg 29  ♦  9270 Kalken
Tel: +32 (0)474 30 85 84  ♦  info@dekrachtbron.be

duomassage

RUG-NEK-SCHOUDERMASSAGE


STRESS heeft een voorkeur om zich te nestelen in uw nek en schouders. De rug-nek-schoudermassage duurt 30min (25 euro). Een diepgaande rug-nek-schoudermassage, aangevuld met een ontspannende hoofdmassage, van 60min (40 euro) is ook mogelijk.

Nekklachten kunnen ontstaan door stress, emotionele spanningen, een verrekte spier, een verkeerde houding, slijtage, ... Nekpijn die niet wordt behandeld, kan resulteren in hoofdpijn, rugklachten, schouderpijn of pijn in de armen.

Schouderklachten zijn vaak het gevolg van overbelasting. Schouderpijn kan uw nachtrust storen waardoor uw lichaam trager herstelt.

Rugklachten verminderen door de combinatie van rugmassage, stretching en lichte oefeningen. Vermijd lopen, wandelen is wel oké. Zwemmen is goed, maar zorg wel voor een correctie zwemstijl. Hoge rugpijn ontstaat vooral bij een gebruik van de armen boven het hoofd.

Massage cadeaubon

Via een MASSAGE CADEAUBON schenkt u vrienden of familie een heerlijk moment van ontspanning.


Oefeningen bij klachten rug, nek en schouders


Bij schouderpijn is het beter om rustig te blijven bewegen om stijfheid te voorkomen. Schouderoefeningen helpen hierbij. U kan bvb de handen in de nek plaatsen en de ellebogen rustig naar voor en naar achter bewegen zonder te veren. Adem uit tijdens het stretchen en houd de stretch 1 minuut vol. Vermijd om maximaal te stretchen.

Rugmassage vermindert rugklachten. Preventief is een goede lichaamshouding belangrijk en regelmatig van houding veranderen. Vooral een zittend beroep is belastend voor de rug.

De volgende rugspieroefeningen helpen om uw rugpijn te verminderen.

nekmassage Wetteren
terug naar boven