Dendermondsesteenweg 29  ♦  9270 Kalken
Tel: +32 (0)474 30 85 84  ♦  info@dekrachtbron.be

duomassage

VOLLEDIGE LICHAAMSMASSAGE


Een ontspanningsmassage omvat een massage van 6 zones: rug-nek-schouders, benen, voeten, armen, handen en hoofd. De massage wordt steeds voorafgegaan door een kort gesprek waarin u kan aangeven aan welke zones ik vooral aandacht dien te besteden.

U heeft de keuze uit een sessie van 60 min (45 euro) of 90 min (60 euro).

Voor mij is massage een intuïtieve dialoog met het lichaam, waardoor ik de druk en snelheid aanpas aan uw noden. De combinatie van klassieke zweedse massage met energetische massagetechnieken zorgt voor een optimale vermindering van afvalstoffen en stimuleert het zelfgenezend vermogen van uw lichaam.

Ook als u slechts klachten heeft in één bepaalde lichaamszone (bv. nek en schouders) kan een volledige lichaamsmassage beter resultaat geven omdat uw lichaam dan in haar totaliteit naar een hoger niveau wordt getild.

Massage cadeaubon

Via een MASSAGE CADEAUBON schenkt u vrienden of familie een heerlijk moment van ontspanning.


Massage en preventie


Het is aangewezen om regelmatig van een relaxatiemassage te genieten. U verbetert zo uw immuunsysteem en u verhoogt uw veerkracht om emotionele en psychische problemen te verwerken. Een ontspanningsmassage is een heilzame geschenk om uw gezondheid te ondersteunen.

De gevarieerde massagetechnieken zorgen voor diepe ontspanning en nodigen uit om spanning los te laten. Door de ruimte die ontstaat, gaat alles beter stromen. Een gevoel van energie en helderheid ontwaakt ...

ontspanningsmassage Wetteren
terug naar boven